CONCURS DE RENOVACIÓ DEL LOGOTIP DEL CENTRE D’INVESTIGACIONS ARQUEOLÒGIQUES D’OSONA (CIAO)

BASES GENERALS

 1. TEMA

L’objectiu d’aquest concurs és renovar el logotip del Centre d’Investigacions Arqueològiques d’Osona (CIAO) que té per objectiu la preservació, recerca i difusió del patrimoni arqueològic de la comarca d’osona, així com també fer de paraigua dels projectes que es duguin a terme en l’àrea citada i assessorar a les institucions que així ho requereixin.

La imatge representativa ha d’adaptar-se a qualsevol suport de difusió (paper, cartes, targetes, cartells, correu electrònic, pàgina web…).

 1. PRESENTACIÓ I TERMINIS

El concurs és obert a totes les persones, sense distinció d’edat.

La data màxima de presentació de propostes serà el 28 de desmbre de 2021 i caldrà fer-ho arribar al correu electrònic: ciao.osona@gmail.com. Caldrà fer—hi constar nom i cognoms, DNI, edat, telèfon i correu electrònic.

 1. CONDICIONS
 1. El logotip haurà de ser original i inèdit
 2. S’haurà de presentar l’original digitalitzat (.ai, .psd, etc.) per ordinador i a més una imatge en format .png sense fons.
 3. Els dissenys haurien de ser monocromàtics o, com a molt, que utilitzin dos colors diferents.
 4. Mida de lliurament: 21 x 29.7cm – DIN-A4 amb un marge d’1cm.
 5. Cada participant pot aportar amb dos propostes
 1. JURAT I VEREDICTE

El jurat estarà format per:

Icra Art

Anto Granero Martínez

Alex Rabat

El jurat valorarà la creativitat, qualitat i originalitat dels treballs presentats, i la seva adequació al tipus d’entitat a qui està destinat el logotip.

El veredicte del jurat serà inapel·lable, contra els acords que adopti el jurat del concurs no procedirà cap reclamació, tret que es tingui constància d’haver-se vulnerat l’estipulat a les presents bases.

 1. PREMI

El premi pel guanyador seran 300 euros i un sopar per dues persones al restaurant el jardinet.

El resultat es farà públic el dia 25 de gener 2022.

 1. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

El guanyador renuncia a qualsevol dret d’explotació sobre la imatge, reservant-se únicament el dret d’autoria. Cedeix al CIAO els drets de propietat industrial i intel·lectual que poguessin correspondre-li en relació amb el gràfic i amb la denominació, així com qualsevol uns altres que li poguessin correspondre, així com el seu copyright. Així, el CIAO serà el propietari dels drets de manipulació, edició, exposició i reproducció sense limitacions.

 1. ACCEPTACIÓ DE LES BASES

La participació en el concurs implica l’acceptació de tots els articles que formen part de les bases, així com la decisió del jurat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s